KUUE TÄRNI TASE: Tunnistus häärberi seinal.

Ta ei tunne USA endist presidenti – novembris Atlandi ookeani ääres Palm Beachil asuvas häärberis toimunud pidulikule üritusele sattumist nimetas ta võidetud õhtusöögiks. „Ostsin esimese seeria Trumpi NFT-kaarte ja kõikide ostjate vahel loositi välja õhtusöök Mar-a-Lagos,“ selgitas ettevõtja.

NFTd (inglise keeles non-fungible tokens) on digitaalsed kogumiskaardid, mida Trump müüb. Neist esimesed pandi müüki 30 päeva pärast seda, kui Trump teatas, et kandideerib tuleval aastal taas USA riigipeaks.

Rei ütles, et osales „väga vingel“ õhtusöögil üksinda.

Trumpiga foto teha eestlasel ei õnnestunud, küll aga kuulas ta poliitiku peetud kõnet.

Mar-a-Lago on sadakond aastat tagasi ehitatud 126 ruumiga häärber, mille Trump soetas 1985. aastal. Ta muutis selle kinniseks klubiks ja hotelliks, kus võõrustas USA presidendina ka mitmeid riigijuhte ja teisi olulisi külalisi.

Karl Rei firma Greenbit.Energy pakub tuule- ja päikeseenergiat krüptovaluuta kaevandamiseks.

Tänavu kevadel mainis Saarte Hääl teda ka loos „Roheinvestorid tahavad Saaremaa lägast teha elektrit ja toasooja“ – Rei juhitav osaühing Stacey kaalub biogaasitehase ja kombijaama rajamist, mis suudab soojaga varustada poolt Kuressaare linna.

Head sidemed Trumpiga tulevad Eestile kasuks. Siinsed poliitikud proovivad juba tükk aega leida ja sisse seada usalduslikke kontakte Trumpi kaaskonnaga, sest 2025. aastast võib vanahärra osutuda taas Valge maja peremeheks.