Makseraskuste tõttu saneerimisele läinud hoiu-laenuühistu ERIALi juhatuse esimees Erik Margijev esitas hoiustajale taotluse lükata raha väljamaksed edasi aasta võrra. Ta põhjendas hilinemist „majandusolukorra järsu halvenemisega ja kinnisvaraturu aeglustumisega“.

Novembris esitas ERIAL prokuratuuri ja politsei vastu 1,6 miljoni euro suuruse kahjunõude. Kohus ei saatnudki seda kukele, vaid käskis mõlemal riigiasutusel selgitusi anda.

Süütu mees istus USAs 48 aastat vangis

Teisipäeval vabastas Oklahoma maakonna kohtunik Amy Palumbo süüdistustest Glynn Simmonsi, kes istus 1975. aastast kinni mõrva eest, mida ta ei sooritanud. Vanglast vabastati mees juba juulis pärast seda, kui kohus leidis, et tema kaasuses ei antud tema kaitsjatele olulisi tõendeid, kirjutas BBC.

Simmons kandis karistust 1974. aastal Oklahoma Citys toimunud alkoholipoe röövi eest, mille käigus tapeti müüja. Simmonsile ja tema kaasosalisele Don Robertsile mõisteti surmanuhtlus, mis hiljem muudeti eluaegseks vanglakaristuseks. Roberts vabanes tingimisi aastal 2008. Vabastamise ajal neljanda staadiumi vähi diagnoosi saanud Simmons väitis kogu aja, et viibis mõrva ajal hoopis Louisanas.