Enam-vähem kõik pildil kujutatu on täielik nonsenss ning seda ka joonise tekstid. Pilte genereeriv tehisaru ei suuda luua loetavat teksti, mistõttu võis ühelt pildiallkirjalt lugeda näiteks „iollotte sserotgomar cell“, mis ei tähenda üldse mitte midagi.

Ka järgmistel lehekülgedel võis leida visuaalselt ilusaid, kuid sisult täiesti jaburaid jooniseid.

HAPPETRIPI-PITSAD: Ühel tehisintellekti loodud joonisel võib näha värvilisi rõngaid, mis teaduslikus mõttes on sisutühjad. Sotsiaalmeedias irvitati koguni, et üks pilt näeb välja, nagu oleks keegi hakanud happetripi ajal värvilistest M&M’si kommidest pitsat tegema.

Üldiselt tugeva teadusajakirja filtrist läksid pildid läbi seetõttu, et Frontiersi reeglid ei keela tehisintellekti loodud jooniste kasutamist, kui nende päritolu on kirjalikult ära märgitud.

Artiklit retsenseerisid kaks teadlast, üks Indiast ja teine USAst. Üks neist väitis hiljem väljaandele Motherboard, et pildi sisuline kontroll ei ole mitte nende, vaid kirjastaja ehk siinkohal Frontiersi teha.

Praeguseks on artikkel tagasi kutsutud.

SKEEMIDE SKEEM: Kuigi tehisaru loodud diagramm pidi autorite kirjutatud allkirja kohaselt kujutama JAK/STAT valkude interaktsioone, on siin tegemist jamaga. Seekord ei ole tehisaru osanud isegi päris tähti genereerida.