1. Viru keskus ja Postimaja ei asu Maneeži ja Gonsiori tänavate ristis nagu pildilt paistab.

2. Päris Maneeži tänav on pildilt küll näha, kuid seda hoopis kohas, kus tegelikult algab Raua tänav.

3. Uusarenduse taustal paikneval nõukaaegsel majal on tavalised aknad asendatud ilusamate, piklikumate akendega.

4. Teisel taustal oleval vanal majal on kadunud rõdud.

5. Lisaks on mõlemale taustal asuvale vanale majale katusele joonistatud märksa uhkemad korstnad ning ventilatsioonisüsteemid kui päriselt olemas on.

6. Kompassi majagi on saanud uhkemad aknad.

7. Kompassi maja valgest fassaadist on saanud hoopis hallikat tooni kivist fassaad.

8. Kogu Tallinna kesklinna on nihutatud. Puudu on Gonsiori tänav ja kõik selle ümbrusesse jäävad majad. Kadunud kui tina tuhka!

Jääb üle vaid loota, et kui uusarendus valmis saab, näeb see kavandil kujutatule välja oluliselt sarnasem kui selle ümbrus!

„Tegemist on inimliku eksitusega, kus üks Novira Capitali töötaja asendas puhkusel viibivat kolleegi ja saatis ERRi päringule vastuseks visuaalide kaustast teiste hulgas pildi, mis ei ole meie reklaampildina kasutusel. ERR-ile on vastav info edastatud koos palvega see pilt eemaldada. Me ise ei ole seda pilti üheski oma materjalis kasutanud ja ka ei kavatse kasutada,“ selgitab Novira Capitali turundusjuht Kairi Karu.

Karu sõnul oli tegemist ühe välja pakutud kavandiga, mis mitmete ebatäpsuste tõttu ei sobinud, seda edasi ei arendatud ja nii ei pööratud selle kõikidele detailidele rohkem tähelepanu.

„Küll aga jäi see kahetsusväärselt teiste piltidega samasse kausta. Ühtlasi oleme nüüd oma partnerilt palunud selgitusi, miks üldse sellist töötlust isegi algses kavandis välja pakuti ning rõhutanud, et me ei pea seda kohaseks,“ märgib Karu.