Vaatasime, millised on Ratase tänavuse aasta kolm enim rahvale korda läinud postitust.

3. koht

Kolmandalt kohalt leiab Ratase naistepäeva postituse, millel 11. juuni seisuga on 9183 laiki. Seal poseerib ta Viru tänava lillepoodide ees, käes kimp tulpe.

„Soovin, et iga teie päev oleks täis armastust ja hoolt, rõõmsaid hetki ja sära silmades. Naistepäev on rohkem kui lihtsalt tähtpäev kalendris – täna märkame ja tunnustame naiste kandvat rolli meie ümber, olgu siis kodus, tööl või ühiskonnas laiemalt,“ seisab tema postituses.

2. koht

Teisel kohal on loosimäng, mille Ratas korraldas. Kokku jagas poliitik välja kümme paari sokke, mille peal oli tema ikooniline palgi tassimise pilt ja juurde kirjutatud tekst: „Mina tööd ei karda!“ See on 11. juuni seisuga kogunud 10 385 laiki, mis on küll muljetavaldav tulemus, kuid esimesest kohast jääb see siiski valgusaastate kaugusele.

1. koht

Esimesel kohal on konkurentsitult kõige suurema laikide arvuga – 11. juuni seisuga lausa 98 629 laiki saanud video, kus Ratas rääkis Säreveresse naasmise puhul loo 1988. aastast, kui ta viibis seal lauatenniselaagri ja nägi esimest korda elus lehvimas Eesti lippu.

Võttes arvesse, et Ratase populaarsus sotsiaalmeedias üha tõuseb ja kolmest tänavuse aasta populaarsemast postitusest kaks on tehtud mais, siis poleks ime, kui peagi on see edetabel aegunud. Küll annab see väikese sissevaate sellest, millist sisu tema jälgijad kõige rohkem hindavad.