Nädala anekdoot

Miks Urmas Sõõrumaa just kinnisvaraäris on? Sest ta teab, et vanu hooneid lammutatakse hästi suure pendliga.

  1. Pole neil lisaraha vajagi. Meelelahutuseks ühelgi kultuuritöötajal näiteks raha ei kulu. Käivad oma sõprade etendusi vaatamas lihtsalt ilma rahata.

  2. No kuulge, tõstke piletihinda lihtsalt. Jah, ka raamatukogus võiks pilet olla.

  3. Varsti tabab Eestit magnettorm, mille tulemusel on reede öösel kella kahest neljani näha virmalisi. Parimad asjad siin elus on tasuta.

  4. Alternatiivettepanek! Kui külastajad pärast etendust lillede asemel toidukotiga tänama tuleks, olekski kogu probleem lahendatud.

  5. Bulgaarias on kultuuritöötajate olukord ikka palju halvem, olgem tänulikud.

  6. Ja mis nad üldse teevad selle rahaga? Raudselt joovad maha.

  7. Iga näitleja saaks teha veel rohkem haltuurat. Me endiselt ei näe kõigi Eesti näitlejate nägusid kõigil Eesti jogurtitel, muruniidukite loosidel või mõne keskmise suurusega turundusettevõtte suvepäevasid läbi viimas.

  8. Tead – milleks muuta asju, millega me kõik harjunud oleme.

  9. Uusim horoskoop ütleb, et peaksime saabuval maoaastal keskenduma armastusele ja sõprusele, neile, kes rahaasjadest mõtlevad, tuleb ebaõnne täis aastaring.

  10. Eesti on PISA-testides nii kõrgel kohal. Iga kultuuritöötaja võiks iga hetk vabalt ümber õppida ja minna tasuvale tööle.

  11. TikTok on ju tasuta.

  12. Tegelikult võiks lihtsalt lasta suurtööstustel jälle kõik kohad oma logosid täis kleepida ja mured saaks niimoodi lahendatud. Kes siis ei tahaks kultuuri nautida näiteks Viru Valge Vanemuise kontserdimajas?

  13. Ükskord käisin Linnateatris ja suht pask oli. Ei saa juurde.

  14. Ühel Eesti tantsukoolil on päris lihtsasti kopeeritav ärimudel. Lapsest saadik teed tasuta tööd ja kui ära tahad minna, siis sind asutakse ähvardama. Sama võiks kasutusele võtta näiteks Eesti teatrites.

  15. Kõigil on praegu raske ja raha on mujal rohkem tarvis. Aga kas „Rahamaale“ pileteid saaks, kui uuel aastal veel teete? Ma olen kuulnud, et te tegelikult teete ju veel. Tuleb juurde, onju?

Kranaadi vanasõna: Kui häda kõige suurem, siis abi kõige kallim.

SALAJANE DOKUMENT: Kuhu peab sõitma punane auto? Lekkinud on uue liikluseksami küsimused.