Flybega Londoni uude lennujaama

Briti regionaallendude ratsahobune Flybe maandus Londoni vähemtuntud Southendi lennujaama (lennujaamakoodiga SEN) ja kavatseb hakata sealt regulaarreise tegema vähemalt kuude sihtkohta mandri-Euroopas ja Skandinaavias. Lennud, mille vedajaks saab olema Stobart Air (endine Air Arann), algavad juunikuus.

Madrid-Barajas pikendas nime

Hispaania pealinna suurim lennuvärav Barajas sai uue nime – nüüdsest on lennujaama ametlik nimi Aeropuerto Adolfo Suárez Madrid Barajas. Senjoor Suárez oli Hispaania esimene peaminister Franco diktatuuri järel. Madridi lennujaam on suuruselt viies Euroopas.

Hondurase turism saab tuult tiibadesse

Kesk-Ameerika turismimaade hulgas suure potentsiaaliga Honduras loodab sel aastal teenida turistide pealt vähemalt 800 miljonit dollarit, mis oleks 100 miljonit rohkem kui mullu. Selle konkreetse unistusega astus oma kaunis koloniaal-ajaloolises kodulinnas nimega Gracias hiljuti kõnepulti riigi president Juan Orlando Hernández, lubades Hondurase taas maailmakaardile tagasi tuua. Suhteliselt turvalise, hea infrastruktuuriga ning kauni loodusega Hondurase peamised magnetid on kirev kultuur, iidsed templid, lopsakas kliima, Roatani rannad, sadamalinn San Pedro Sula ja troopikasaared, millest kuulsaim on Küülikusaar (Conejo Island).