BAAR KAOTAS MÜRAVAIDLUSE
Tallinna ringkonnakohus ei rahuldanud Nimeta Management OÜ, Vello Palvadre, Andrew David Gleesoni ja Alain William Gregory hagi Nimeta Baariga ühes majas elava Annika Madissoni vastu.
Baariomanikud nõudsid Madissonilt 3500 eurot kahjutasu, väites, et Madisson laimas Nimeta Baari Eesti Ekspressi artiklis „Eesti kõige kuritegelikum tänav“ (28. nov. 2013). Madisson kirjeldas artiklis lärmi, mida kõrts tekitab öörahu ajal. Samas artiklis väitsid linna politseijuhid, et Nimeta Baar ja teised Suur-Karja tänaval asuvad nn odavad joomakohad on politseile suur probleem, sest nädalavahetusel võtab Suur-Karja tänav politseitöötajate kogu energia. Suur-Karja 4 elanike kaebuste peale otsustas Tallinna Kesklinna valitsus eelmise aasta alguses lühendada Nimeta baari ja Shootersi lahtiolekuaegu.

KODU-FAŠIST
Venemaa meedia tembeldas Tartu kunstimuuseumis üles pandud holokausti-teemalise näituse tõttu fašistiks ka koordinaatori, kes on ise Venemaal ülikoolis käinud venelanna. Kogu segadus sai alguse Vene ajakirjanduse eksimusest, kui segi aeti koordinaatori ja kuraatori tähendus.

PARANDUS
Eelmise Ekspressi persoonilugu viitas, et Sputniku nimel uudiseid vahendav Vladimir Barsegjan ja Oleg Bessidin on seotud telekanaliga Orsent TV. Orsent TV juhtkond kinnitas Ekspressile, et telekanalil ei ole kunagi olnud ja ei ole mingit seost Barsegjani, Bessidini ega Sputnikuga.