KUULSAIM KINNISVARA RUMEENIAS: Dracula loss Brani külas, mis investoritele tehtud hinnangu kohaselt olla „palju kaunim“ kui lähedalasuv Rasnovi küla, kuhu ostsid maid eestlased.

DELIKAATNE PROBLEEM: Swedbanki pikaajalised ja jõukad kunded soovivad, et pank maksaks neile kinni maaärist saadud 8,5 miljoni euro suuruse kahju ja saamata jäänud tulu.
Loe edasi...

Vahetult enne Pariisi toimus maailmas veel kaks ISISe terroriakti

MIDEAST-CRISIS/LEBANON

Eile ja üleeile toimus maailmas veel kaks Islamiriigi terroristide poolt korraldatud ja kümnete inimohvritega lõppenud rünnakut.
Loe edasi...

Eesti tippametnikku Brüsselis kahtlustatakse ahistamises

Euroopa Komisjon on algatanud vähemalt ühe sisejuurdluse lennunduse ja rahvusvaheliste transpordisuhete direktori Margus Rahuojaga ja peatanud sisejuurdluse tulemuste selgumiseni temaga teenistussuhte.
Loe edasi...

Lennukatastroof ennustab Venemaale pankrotilainet

Ei saa öelda, et kõik venemaalased oleksid ühtviisi kurvastanud ja leinanud 31. oktoobril Siinai kõrbe kukkunud Metrojeti lennukis hukkunud 217 reisijat ja 7 meeskonnaliiget.
Loe edasi...

Eesti kodanikust väidetav terrorirahastaja: Terror ja islam on vastandid!

VÕÕRISTUST POLE TUNDNUD: “Ma olen elukoha valimisel vaba ja ma ei pea midagi vastuvõetamatut kannatama. Mina olen elukohaks valinud Eesti.”

Ramil Khalilov oli koos viimaseid nädalaid lapseootel abikaasaga Tallinnas jalutamas, kui kaitsepolitsei ametnikud ta ümber piirasid. Sellest saadik on 25aastane Khalilov istunud trellide taga. Süüdistuse kohaselt toetas ta islamiriigi eest võitlevat terroristi rahaliselt.
Loe edasi...

Gigantide heitlus: Edgar Savisaar versus Kadri Simson

Edgar Savisaare ja Kadri Simsoni võitlus erakonna esimeheks saamisel on keskendunud maapiirkondadesse. Savisaar teab, et kõik, mis pole Tallinn, on tema nõrkus. Kadri Simson teab, et kõik, mis pole Tallinn, on tema võimalus.
Loe edasi...

Politsei uurib EKRE mehe ähvardusi tappa Taavi Rõivas

Taavi Rõivas

Keskkriminaalpolitsei pidas oktoobris kinni 31aastase Martin K seoses Facebookis tehtud tapmisähvardustega peaminister Taavi ­Rõivasele. Lisaks ähvardustele jagas Martin infot peaministri elukoha ja tema ihukaitsjate kohta.
Loe edasi...

Diplomaadi avameelitsemisele järgnes uurimine

Matti Maasikas.

Riigikontroll uurib, miks ei võetud mitu aastat kuulda Eesti diplomaatide hoiatusi põgenikekriisi puhkemisest.
Loe edasi...

Maire Aunaste: “40 ja 45 on okei. Aga pärast seda muutub asi juba kahtlaseks!”

VÄRSKELT 60, VÄRSKELT PUNAPEA: Kui aasta tagasi sai Aunaste telestaarina1600 sünnipäevaõnnitlust, siis tänavu poliitikuna vaid 16.

Esimene riigikoguaasta on olnud kõige raskem mu elus, ütleb tänavu IRLi fraktsioonis poliitikuna alustanud Maire Aunaste (62). Mida ta selle aastaga teada on saanud?
Loe edasi...

Kanepikasvataja Raoul Luigend: „Istusin aianduskuriteo eest.“

AIANDUSHUVI VIIS VANGI: Raoul ei uskunud, et mõne kanepitaime oma lõbuks kasvatamine reaalse karistusega päädib.

Kuu aega tagasi vabanes väikeettevõtja Raoul Luigend (55) vanglast, jätkates karistuse kandmist koduarestis. Kui kass Mustu peaks näiteks paotatud korteriukse vahelt trepikotta lipsama, siis Raoul talle järgi minna ei tohi – jalavõru annaks otsekohe häiret.
Loe edasi...

Kaplan Kark. Tõnu poeg

Tõnis Kark (36) oli Politsei- ja Piirivalveameti kaplanina töötanud alla kuu aja, kui ühe nädala jooksul tegi enesetapu kolm politseitöötajat.
Loe edasi...

Ülo Jalaka valitud sahinad: Neeme Raud tuleb Moskvast tagasi

Monika Tamla.

Raud tuleb Tamla asemele - Kadastiku nimega kits - Maal maksis ligi 100 000 eurot
Loe edasi...

Milius kui fenomen

PILDID NÄITUSELT

Tõnu Nooritsa fotod legendaarsest kunstikogujast Matti Miliusest, kes oleks sel nädalal saanud 70aastaseks.
Loe edasi...