Muutunud julgeolekuolukorras on meedias ja ühiskonnas palju juttu Eesti kaitseväest ja kaitsevõimest. Aga mis asjad on diviis, brigaad või jagu? Kas kapral on kõrgem auaste kui kapten? Mida pioneerid teevad? Kaitseväel on oma sõjaväepolitsei?! Mis asi on õhu- või tankitõrje?

Eesti Ekspress

Tuleval nädalal möödub 15 aastat pronksiööde toimumisest. 26. aprillil 2007 alanud peaminister Andrus Ansipi operatsioon Tõnismäe pronkssõduri teisaldamiseks tõi kaasa Eesti uuema ajaloo suurimad rahutused. Taasavaldame mahuka loo, mis ilmus Eesti Ekspressis poolteist nädalat pärast pronksiööd.

Sulev Vedler,
Toivo Tänavsuu,
Madis Jürgen,
Tiina Jõgeda,
Tarmo Vahter,
Argo Ideon,
Mihkel Kärmas,
Priit Hõbemägi

Lehelaste projekt on olnud pikka aega Eesti Ekspressi suvine südameasi, et anda noortele võimalus teha suvel jõukohast tööd ja panna alus ajalehepoiste esimesele miljonile. Sel aastal on kõik teadagi teisiti ja lapsi tänavatele tihedat füüsilist kontakti looma me ei saada.

Eesti Ekspress

USA kirjastus Hachette loobus möödunud nädalal Woody Alleni elulooraamatu "Apropos of Nothing" avaldamisest, saksa kirjastus Rowohlt plaanib aga raamatu siiski 7. aprillil avaldada.

Areeni toimetus

Kas türgi presidendi vaenlased on alati “terroristid”? Kas Eesti peaks seda uskuma? Taasavaldame Eesti Ekspressi loo sellest, kuidas Türgi suunas ka Eestit, et Erdogani poliitiline vastasrind Hizmet kuulutataks “terroristideks”. Eesti kuuletus. Kas tunnistame terroristideks ka kurdi rahvuslased, ked...

Hans H. Luik