1. "Inimestele on nii palju väärtus­likku antud, aga nad ei oska neid asju kasutada. Arvavad, et kui on Porsche, siis seda ei saa kunagi sportrežiimile panna, sest siis võtab liiga palju kütust. No võib ju siis sõita ka Kiaga ja pole küsimust!"

2. "Kui kuulen, et üks või teine inimene on liiga rikas või liiga kuulus, et tema poole julgeks pöörduda, siis ütlen: jama, sellist asja pole olemas. On lollid inimesed ja vähem lollid inimesed."

3. "Kõik on kusagilt alustanud ja oma tee läbi käinud. Välja arvatud need, kellele suur varandus on kogemata sülle kukkunud – nemad on üldjuhul sellised punnijunnid, kes mõtlevad, et on kõvad vennad."

4. "Kui naine on paks ja topib endale selga lühikese liibuva kleidi, mis ajab igalt poolt üle, siis tuleb teda takistada: öelda talle, et ta näeb välja kui rõve põrsas ning võtku enne alla, kui sellise kleidi selga paneb. Ärgu virisegu ega solvugu – sellise ütlemisega on talle tehtud teene."

5. "Eile istusin Hotel de Paris’s. Vaatan: üks Botoxi-rebasenägu ajab teist taga. Kehad on naistel nii välja veninud, aga näod sellised, et hingatagi ei saa."

6. "Mõistke, noored, teil pole alguses raha! See tähendab, et võite ära unustada oma peened nimed, oma CEOd, outsourcing’u ja blä-blä-blää – see kõik on perse. Sest pole raha, et outsource’ida! Pead ära tegema kujundaja töö, pakkija töö, puhastaja töö – kõik. Pole veel sellist raha, mida saaksid laiali jagada ja ise suitsu teha."

7. "Inimesed lihtsalt ei taha mitte sittagi! Mõeldakse ainult, kuidas kell reedel viis saab, et siis end täis juua, terve nädalavahetuse pohmelli põdeda, ja nii nonstop. Ja siis oled 32. Siis saad lapsed ja elad Mustamäel. Mitte midagi ei juhtu. Naistel peaksid unistused olema suuremad kui 300ne bemm ja Louis Vuittoni kott!"

8. "Ilusad naised arvavad üldse, et nad on nagu taeva kingitus kõigi jaoks. Et ainuüksi nende eksistents peaks kõik tänulikuks tegema. Ja nüüd võiksid tulla mingid vennad krediitkaartide, Neste ja Stockmanni kaartidega ja võtta nad enda Pirita laenumajja elama, osta neile kabrio-pilli ja ongi kõik tehtud."

9. "Ma ei süüdista ametnikke – nemad tegutsevad neile ette antud raamides. Aga kui riik nii väga hoolib lastest, nagu poliitikud muudkui vatravad, siis minge ja leidke see raha mingilt kuradi teedeehituselt või innovatsiooniinkubaatorite pasaaugust. Mul ükskõik."

10. Eesti riigihangetest: "Võtame näiteks Eesti sõjaväe hanke. Kurat küll: Eesti sõjavägi – ja raha ei ole! Mis siis, kui sõda tuleb?!"

11. "Ma ei ole kilpkonn, kes elab 300 aastat. Elan täna."

12. "Astusin sisse mitusada miljonit dollarit väärt firmasse. Kontor oli klaasist majas, läbi kaheksa korruse. Istub seal all mingi sekretäri-mimm – nemad on vahel kõige värdjamad, nagu lõvid ukse ees."

13. "Inimesed Eestis arvavad sageli, et mul pole mingeid muresid: sõidan Porschega maja ette ja kõik kummardavad. Täielik pask! Inimesed elavad mingi kuradi õhupalli sees. Elan üürikorteris ja Porsche kuulub pangale. Kui ei maksa, võetakse ära."

14. "Jah, asfaltteed on viidud kusagile karuperse – keegi pole seal sõitmaski käinud. Mille jaoks ehitatakse neid kaubanduskeskusi – kes see kurat seal käib? Üks pood on teise küljes kinni."

15. "Tahtsime Qualitexi osta trükiliini, millega saaks toota mitut värvi kangast. Soovisin riigilt 50 : 50 toetust. Liin maksab 1,3 miljonit. Kord on liiga suur käive, siis ei ole see meede parasjagu avatud. Kogu aeg on midagi, mida nad ei saa või neil ei ole. Milline energia selleks kulub! Kõigil on sellised näod peas, et saavad sinust aru ja tõesti oleks vaja. Aga kui ütlen, et davai, hakkame siis tegema … mitte sittagi ei saa!"

Jaga
Kommentaarid