Seks oli kuidagi ära nuditud. Ehk nägi ainult tisse ja tagumikke. Lisaks oli eelmises filmis 20 laksu naise tagumiku pihta, seekord 4. Lisaks oli ka seks alati ühesugune - naine on millegagi kinni, mees teeb keelekat, siis keerab naise käpuli ja vajutab punnis musklitega tagant umbes neli korda ja seejärel on juba kaader voodikohalt, kus nad lamavad.

Christian oli endiselt väga muna, nuttis öösiti unes ja tahtis Anaga abielluda. Ana oli väga iseseisev ja ei võtnud Christiani raha vastu, lõi enda ülemust jalaga munadesse ja sai seejärel ise kõrgele kohale, kuna Christian lasi tema ülemuse lahti lasta. Tõeline göörl pauer!

Ana küsib ka koguaeg, et kas see maja on sinu oma. Kas see firma on sinu oma? Kas see jaht on sinu tehtud? Kas see ilutulestik on sinu tehtud? Christian muudkui vastab, et on küll. Samas Ana ütleb kindlalt, et teda raha ei huvita ja tõmbab enda jalad ilgelt kalli diivani peale.

Aa, ja muidugi oli neil muresid ka.

Esiteks värvis keegi Ana auto üle. No problem, sõideti jahiga merele. Christian on ju rikas,

Siis tuli mingi neiu ja tahtis Anat maha lasta. No problem, tuli Christian ja käskis neiul lõpetada. Christian on ju võimukas.

Christian kukkus hellakopteriga alla. Kõik nutavad. No problemo, Christian jalutab uksest sisse, on veidi verine ja räpane. Christian on purunematu!

Milf Kim Basinger ütleb, et Ana pole see õige. No problem, Christian viskab ta välja. Christian on rüütellik!

Aga on ka positiivsemaid asju!
- esimeses filmis läks 40 minutit, et tisse ja seksi näha. Siin näeb seksi pärast 20 minutit, tisse 22 minutit.
- film on 10 minutit lühem. Viimati piinlesin ja ootasin lõppu sama intensiivselt Assassin´s Creedi ajal. Seega on see suur võit.
- ma ei tea, kas asi vanuses, aga minu arvates on see Dakota selles osas kuidagi seksikam.