Vahel on vaid detailid need, mis muudavad ühe elu edukaks, aga teise keskpäraseks. Loomulikult on edukriteeriume palju: viie lapse vanemad on edukad, doktorikraadiga noor näitleja on edukas, miljon eurot teeninud ärimees on edukas, Tour de France’i läbinud sportlane on edukas, plaadilepinguni jõudnud muusik on edukas ja nii edasi.

Staatuse novembrikuu numbris vaatame otsa näiteks kolmele maailma edukamale naisele ja uurime, mis on see valem, mis on neid oma valdkonnas edukaks muutnud.

Äkki fakt, et nad on käinud kõige paremates ülikoolides, saades suurepärase hariduse? Siit ongi mõnus liikuda edasi just maailma paremate ülikoolide uurimise juurde - kas parem on õppida Harvardis, MITis või hoopis Sorbonne’is? Või on selle edu saladuse taga hoopis õige suhtumine töö ja vaba aja vahelisse tasakaalu, mis hoiab meele ja keha värskena? Kes ei tahaks olla edukas ja teistelt õppida.

Staatuse juurde käib ka luksus ja enese õiges vormis poputamine. Vaheldust pakub siinkohal nädalane all-inclusive ehk kõik hinnas luksuskruiis soojal maailmamerel või hoopis kiiremad adrenaliinitiirud uuemate Porschede roolis Montenegro mägedes või parimate kokkade käe all kõige kallimal portselanil kaunilt sätitud haute cuisine road. Elu tuleb nautida ning leida üles just need luksused, mis pimedas novembris tuju tõstavad.

Väljaandja: AS Ekspress Meedia
Erilahenduste ja sisuturunduse osakonna juht: Irmeli Karja, irmeli.karja@ekspressmeedia.ee
Toimetaja: Martin Hanson
Reklaam: Jarmo Süvaoja, jarmo.suvaoja@ekspressmeedia.ee
Kujundaja: Valeria Podgurskaja, valeria.podgurskaja@ekspressmeedia.ee
Keeletoimetaja: Riina Palmiste
Trükk: AS Printall



Jaga
Kommentaarid