Estravel teatab, et paljud lennufirmad (sh Lufthansa Grupp, KLM ja Air France) on sulgenud tühistatud lendude eest raha tagastamise broneerimissüsteemi kaudu ja soovivad lendamise edasilükkamist kaugemasse tulevikku. Estravel ei pea piiranguid õiguspärasteks, kuid ütleb, et ei saa klientidele raha tagastada enne, kui see on neile laekunud.

Lukustus-uudiseid


Araabia Ühendemiraadid peatasid kaheks nädalaks kõik lennud ning Singapur ei lase teiste riikide kodanikel oma riigis enam ka lennujaamas transiidis olla. Samas on United Airlines taastanud mõned vahepeal tühistatud lennud ning plaanib maini jätkata lendamist Frankfurti, Londonisse, Tel Avivi, São Paulosse, Tokyosse ja Sydneysse.

Turkish peatas Tallinna lennud

Ühena viimastest Tallinna lendama jäänud Turkish Airlines teeb viimase lennu enne aprilli teist poolt 26. märtsil. 27. märtsist 17. aprillini opereerib kompanii riigisiseste lendude kõrval vaid lende Istanbulist Moskvasse, New Yorki, Washingtoni, Hongkongi ja Addis Abebasse.

TULEVASED DIILID

Kevadine Taipei

QATAR AIRWAYS: edasi-tagasi lennud Stockholmist või Oslost Bangkokki septembrist märtsini alates 322 € ja äriklassis Oslost Aucklandi ning tagasi juunist detsembrini alates 1831 €. rcg.se

KLM ja AIR FRANCE: edasi-tagasi lennud Kopenhaagenist Taipeisse alates 320 € septembrist detsembrini. kilroytravels.com

VIKING LINE: kruiisid Helsingist Stockholmi mais alates 20 € kogu B4 kajuti kohta. vikingline.fi