KANAVARVAS EHK KULDVÕTI EHK PASKLILL Nurmenukupiltide uputus sotsiaalmeedias näitab, et just neid lilli korjavad koroonakevadel kõik, nii vaasi kui tee jaoks. Ja Eestimaa Looduse Fondi ja Tartu Ülikooli nurmenuku­vaatlusel osalesid sel aastal lisaks eestlastele aktiivselt ka lätlased.
LOOMAD LINNAS Karud, kährikud, jänesed, rebased, kitsed, põdrad ja keda kõike viimasel ajal linnas sagedasti näeb. Tervise mõttes võib-olla ohtlik, aga ideena paganama lahe.

MAASIKATEST ON SIIBER! Kui valitsus võtaks ette nüüd maasikate asemel vahelduseks mõne teise toreda loodusanni promomise? Maasikad on reklaami saanud juba piisavalt!

LIIGA ULJAS ROKKIMINE Juba raporteeritakse üsna rahvarohketest ja peo moodi kogunemistest. Võtkem ikka tasapisi ja pisitasa. Küll me jõuame, sõbrad!

Nädala sõna: rahakogumisrahu

Koroonakriisi ajal levinud praktika, kui ettevõte eelistab ärajäänud ürituste, lendude jne eest raha tagasi mitte maksta, vaid palub klienti vahetada pilet ümber, võtta raha asemel vautšer vms.

Vaata ka raierahu, rahakassa, rahutuvi, Rammstein, „Rahu, ainult rahu“, Koguva küla, Rahumäe jaam, Jaanus Rahumägi, kukkurhunt, eponüümia, Martin Helme, Tšingis-khaan, Mogri Märt, lubimört.