Viking Line plaanib juulist kõik oma laevad taas merd sõitma panna. Amorella ja Viking Grace seilavad juba nüüd Turu-Marienhamni-Stockholmi liinil, sellal kui Gabriella viib Helsingist Marienhamni ning Rosella Ahvenamaalt Kapellskäri. Mariella liigub kuni 9. augustini Tallinna ja Helsingi vahet, Cinderella teeb Stockholmi-Marienhamni liini kõrval aga Stockholmi-Visby kruiise.

Air Berlini pankrotihaldur nõuab piletiraha toimumata lendude eest


2017. aastal lennuvõimetuks muutunud Air Berlini pankroti menetlemine käib Saksamaal edasi. Üllatus oli suur Air Berlini lendudele pileti ostnuil, kellel õnnestus toimumata jäänud reiside eest raha tagasi saada panga kaudu. Veebimeedia andmeil on mõned sellistest klientidest saanud nüüd kirja Air Berlini pankrotihaldurilt, kes käsib raha uuesti Air Berlinile tagasi maksta. Saksamaa seaduste kohaselt on reisijatele tagasimaksete tegemine prioriteetide nimekirjas nimelt üsnagi tagapool ning seda, kui klient panga kaudu ise oma raha tagasi võitles, loetakse ebaõigeks.

Reisidiilid

RYANAIR: edasi-tagasi lennud Milanost Marrakechi Marokos septembris-oktoobris alates 34 €. ryanair.com

TAP AIR PORTUGAL: edasi-tagasi lennud Kopenhaagenist Kaplinna ühe ümberistumisega Lissabonis alates 296 € jaanuarist märtsini. gotogate.at