Prantsusmaale kolimine polnud miljonärile lihtne. Kehtiva kriminaalkaristuse tõttu ei olnud Toomasel lihtne isegi pangaarvet avada, eesti sõber pidi pangas tema eest kostma.

Nizzas on Toomasel väärikas maja, mis asub kõrvuti teise eduka eestlase majaga – kuni eesti mehed ühe vaadet varjava puu üle nii tülli pöörasid, et üks neist ära kolis. Arvake, kumb!

Toomas on eesti mees ja pakub meile elusa tõestuse, et rahal on rahvus. Kui Eesti ehitusturul domineeriks mõni Soome või Türgi firma, kas see annetaks eesti kultuurile ja spordile igal aastal kuuekohalisi summasid? Merko ja Annuse spordi toetamise lahkusest – suurusjärgus pool miljonit aastas – oleme nüüd kõik kuulnud. Aga heldelt on tuge jagunud ka kultuurile, kunstile, raamatutele, haridusele.

Samas ei saa öelda, et Eesti poleks Annusele läbi aastate samuti lahke olnud. Eestis on tuhandeid ehitusfirmasid. Paljud neist oleksid Villu Reiljanilt tahtnud maadevahetuse käigus magusaid maatükke saada, nagu need krundid Tallinnas Sõpruse puiestee ääres, kus Merko aina ehitab ja müüb, ehitab ja müüb. Aga igaüks ei pääse Villu Reiljani lauda Kamikaze kõrtsis Mustamäe teel, et ministrile lubada südamest südamesse isiklikku „pensionifondi, mis ei peaks otse sinu nimel olema, ütleme, ega ka mõne lähedase sugulase nimel“.