Nädala Kallas

Eesti rahva püsimine ei sõltu sellest, kas on selle peale määratud mingi minister või ei ole. Riigikogus 16. märtsil

„Kõik teavad, et seksides levivad väga edukalt mitmesugused koledad haigused, mille nimesid ma siinkohal suhu ei võta. Ent seksides levib kahjuks väga edukalt ka koroona, sest kui kaks inimest intensiivselt üksteise kehadega tegelevad, eritub lisaks kõigele muule kahjuks päris palju ka koroonaviirust, kui mõni asjaosalistest on nakatunud.

Kui seksiga tegelevad püsipartnerid, on koroonarisk muidugi väiksem. Aga kahjuks on meil riigis endiselt palju ka selliseid vastutustundetuid inimesi, kes käivad mööda linnu ja külasid ringi, tutvuvad uute inimestega ja proovivad neid voodisse tassida.

Väga keeruline on öelda, kas seksivad inimesed on juhupartnerid või pikaajalised seksisemud, mistõttu on õigustatud Eesti riigis igasuguse seksi keelamine kuni koroonaolukorra paranemiseni,“ teatas Kallas sotsiaalmeedias.

Teade seksi keelamisest kogu riigis oli üllatavalt populaarne. Sellele avaldasid toetust nii nohikud, kellega keegi niikuinii seksida ei tahtnud, kui ka paljud naised, kes on aastaid otsinud head vabandust, kuidas oma mees pikalt saata.

Näiteks Haapsalus kahe väikese lapsega kodus istuv Helen P. ei varjanud oma rõõmu. „Uskumatu! Eks ma olen omal käel otsinud võimalust seksist pääsemiseks, aga ma poleks eales uskunud, et riik mulle appi tuleb. Reformierakond, minu hääl on valimistel teie!“

On aga ka neid, kellele seksi keelamise mõte ei meeldi. Näiteks Keskerakonna juhi Jüri Ratase sõnul on seksi täielik keelamine liiga karm meede ja otsima peaks kuldset keskteed.

„Näiteks võiks mõelda võimalusele keelata vaid mõned ohtlikumad seksipoosid ja jätta teised lubatuks. Klassikaline misjonäripositsioon sisaldab tõesti väga ohtlikku musitamist ja üksteisele näkku hingamist, aga näiteks laialt tuntud kutsupositsiooni korral pole näod üldse üksteise lähedal ja pole mingit ohtlikku musitamist.

Muidugi eelneb ka kutsupositsioonile väga ohtlik tegevus nimega eelmäng, mille käigus toimub palju nakkusohtlikku musitamist.

Leian, et seksi täielik keelamine on liig, aga keelata võiks eelmängu. Valitsus omalt poolt koostab lubatud ja keelatud seksipositsioonide nimekirja, mis avaldatakse kõigile seksihuvilistele,“ lubas Ratas.