VABADUS Küll on ikka hea restoranis, teatris ja kinos käia! Milline rõõm on öelda väljaspool kodu lauset „Palun tooge üks klaas veini veel“!
„KAKA JA KEVAD“ KINOS 4. juunil esilinastub René Vilbre lühianimatsioon „Kaka ja kevad“, aluseks Andrus Kivirähki samanimeline jutt. Muide, Kaka, kes abiellub Kiviräha loos oma maja kõrvalt leitud Võilillega, räägib kinolinal Mait Malmsteni häälega.

VEDELEVAD TÕUKSID Kõikjal vedelevad elektritõuksid risustavad linnaruumi. Paistab, et isegi jäätisepaber või koerajunn poetatakse prügikasti, tõuks aga jäetakse keset kõnniteed või muruplatsi külili vedelema.

RÖÖVLINNUD TEGUTSEVAD Briti ajaleht The Times teatab, et Henley-on-Thamesis röövis puna-harksaba väikselt poisilt küpsise. Julma küpsisevarguse ohvriks langenud 2aastase poisi nimi muide oli Frankie Bird.

Nädala sõna: minestuspostitus

Endine väliskaubandus- ja IT-minister Kaimar Karu kirjutas Twitteris endisele välisministrile Urmas Reinsalule viidates: „Vastupidiselt vähelevinud arvamusele pole kabinetiistungil Hiina veebipoodides kolamine, lennujaamas tolmumaskide tervitamine, rahva raha eest reisilaeva rentimine ning sotsiaalmeedias „PALUN JAGAGE“ minestuspostituste tegemine välispoliitika“. Ai-ai, kas Reinsalu juba minestas?

Vaata ka minestrone, „Minions“, The Onion, sünkoop, ortostaatiline minestus, Postikana, Alibaba, Maskimarket, Tallink, kaagutamine, Minecraft, Minessa Ilutuba, Inessa Josing, nuuskpiiritus, ABS, Islandi samblik, tuuletallaja, soustirong, meelemärkus, meeleparandus.