Kui 1995. aasta jõululaupäeval Ülle Milkil tütar sündis, teadis ta kohe, et paneb lapsele nimeks Anett. Tal käis trennis lootustandev õpilane Anet Kaasik ja Üllele meeldis see eesnimi väga. Aga neljakilone imik tundus nii tugev, et sai eesnimele teise t-tähe otsa.

Ülle Milk on Eesti noortemeister üksik-, paaris- ja segapaarismängus. Ta on Evald Kree Spordimaailma klubis tennisetreener. Anett Kontaveiti ema oli kaheksa aastat tema esimene tennisetreener. Praegu aitab ta Anetil võistluskalendrit pidada, lennukipileteid broneerida ja miljonit muud pisiasja teha.

Sel aastal (2021 Toim.) saab Anett oma sünnipäeval kodus olla. Lisaks üliedukalt lõppenud tenniseaastale on Anett jõuludeks ära õiendanud ka kõik Illinoisi ülikooli psühholoogiaosakonna eksamid – samuti üliheade tulemustega. Suure õppemaksuga koolis makstakse Anetile stipendiumi, ja mitte sporditulemuste, vaid hinnete eest.

Millal te viimati Anetilt punkti võitsite?

Ta võis siis ehk 11aastane olla. Aga me pole temaga niimoodi punktide peale mänginud. Ka niisama ei mängi ma temaga ammu, ei-ei! Ta lööb nii kõvasti, mina enam ei jaksa nii kõvasti lüüa, et talle vastu saada.