ÕUDUSTE ISAND MÕISTAB HUKKA Maailmakuulus õuduskirjanik Stephen King, kes harva endast pilte internetti postitab, tegi seda nüüd, kandes seljas T-särki kirjaga „Ma toetan Ukrainat“.

ELON MUSK JA NETFLIX TOETAVAD Netflix teatas, et ta ei hakka Venemaal edastama Vene propagandakanaleid, nagu neilt nõuti. Elon Musk saatis Ukrainale lisaks oma SpaceXi satelliidiantenne, mis aitavad tagada internetiühenduse orbiidil olevate sidesatelliitide kaudu.

HÕIMURAHVAS, WTF?!? ­Ungari ei luba läbi oma riigi territooriumi liikuda Ukrainale määratud relva­tarnetel. Mis nüüd siis, hõimu­rahvas?!?

VARJENDEID POLE Lõpuks ometi hakkab Eesti riik uuesti üle vaatama elanikele mõeldud avalikke varjumiskohti. Kolm aastat tagasi jäeti asi pooleli ning riigieelarvest töö jätkamiseks raha ei leitud. Miks on nii, et alles häda ajab härja kaevu?

NÄDALA SÕNA: Deputiniseerimine

Pärast Vene Föderatsiooni presidendi Vladimir Putini poolt algatatud, kuid läbi kukkunud Ukraina „demilitariseerimist“ ja „denatsifitseerimist“ on järgmine loogiline samm „deputiniseerimine“, mis tähendab elu ilma Putini ja tema kannupoiste hullumeelseta tegudeta nii Venemaal kui kogu maailmas.

Vaata ka Mutin on punn, „Eh, Odessa!“, tuumanupp, ajukääbik, emake Venemaa, Ilja Repin „Kasakad kirjutavad Türgi sultanile kirja uute Bayraktari droonide tellimiseks“.