Konverents kunagises karjalaudas – miks ka mitte

Suurte sündmuste, konverentside ja firmapidude tarbeks on endine mõisa karjalaut renoveeritud Folgikojaks, mille kontsertsaal mahutab teatristiilis kuni 600 külastajat ning erineva paigutusega laudadega ürituste korral 80–400 inimest. Ainuüksi Folgikoja saal on pea 700 ruutmeetrit, sellele lisaks on majas veel 200-ruutmeetrine kaminaga fuajee. Majesteetlik hoone sobib ühtlasi pulmadeks ja teatrietendusteks, seal on heatasemeline heli- ja valguspark. Folgikoja teisel korrusel on ligi 100 inimesele sobilik väiksem koosolekuruum.

Folgikoja suursündmuste toitlustamise on korraldanud catering’i-firmad. Heatasemelised partnerid on ennast korduvalt tõestanud ning külastajatelt kiidusõnu pälvinud.

Parimad seminarid Põlvamaal – taastatud viinavabrikus

Viinavabrik on ajaloolise hõnguga koht nii väiksematele kui ka suurematele gruppidele nõupidamiste, seminaride ja konverentside korraldamiseks. Loominguline keskkond ja piisav kaugus suurematest linnadest aitavad osalejatel juba kohalejõudmisel unustada igapäevased mõtted ning keskenduda ainult vajalikule.

Saalid saab paigutada soovide ja sündmuse iseloomu järgi: teatristiil, U-stiil, klassistiil. Hubane saal asub Fototurismi Keskuse ärklikorrusel. 94-ruutmeetrine kaminasaal mahutab klassistiilis ca 50 inimest. Diplomaadistiilis mahutab saal 20 osalejat.

Viinavabriku esimesel korrusel asuvas 186-ruutmeetrises sammassaalis ja 92-ruutmeetrises aatriumis on sobiv korraldada vastuvõtte ja klassistiilis seminare ca 80 inimesele. Lisaks saab privaatsemaks nõupidamiseks kasutada külalistemaja sviiti.

Seminari kohvipausid serveeritakse sammassaalis. Suvel ilusa ilma korral saab nautida tasemel lõuna- ja õhtusööke rõdul. Tundub oivalise vahepalana ka paras annus värsket sõõmu!

Parim mõisamajanduse edendaja 2018

Mooste mõis pälvis Eesti Mõisate Ühenduselt 2018. aasta parima mõisamajanduse edendaja tiitli. See on tunnustus selle eest, kuidas väikeses piirkonnas on ajalugu ja traditsioone väärikalt säilitatud ning samas kunagised mõisahooned uuel moel toimima ja majandama pandud.

Moostes on olemas kõik, mida hing ühe firmapeo korraldamiseks ihaldab – erineva suurusega ruumid, majutusvõimalused, catering, ekskursioonid, tehnika jm. Seltskonnale saab korraldada meeleoluka mõisaga tutvumise mängu, õpitoad käsitöökodades, korraliku saunaõhtu või meeleoluka fotosessiooni ettevõtte meeskonnapiltide saamiseks.

Uudista lähemalt www.moostemois.ee

Jaga
Kommentaarid