Moonis on firmapidudeks kasutada privaatruum, mis mahutab kenasti 12–14 inimest ühe pika laua taha. Lisaks on baarisaal, kuhu saab seada erikujulisi laudu kuni 24 inimesele ja muuta restorani eessaal sobivaks 30 inimesele.

Võimalik on ka broneerida kogu maja. Restoranis on korraldatud püstijalaüritusi kuni 100 inimesele.

Suurematele seltskondale on peakokad kokku pannud erinevad menüüd: komplektmenüü, venepärane degustatsioonimenüü ja väga erilisteks puhkudeks, näiteks pulmadeks, teeb restoran ka erimenüüsid vastavalt kliendi soovile.

Ürituste tarvis on võimalik tellida ka lisavõimalusi, näiteks veini- või mõnda muud sobivat joogikoolitust ja pimeõhtusööki. Tasub julgelt küsida.

Restoran Mooni väike vend Pelgulinnas – Kolm Sibulat

Restoran Kolm Sibulat sündis peakokkade soovist valmistada ja pakkuda roogi, mis ei piirduks ainuüksi Vene köögiga. Sibula köök on piiranguteta ehk nagu tegijad ise seda kutsuvad – fusion-confusion. Siin kohtab põnevaid avastusi nii Gruusia, Vietnami, Eesti kui ka Skandinaavia köögist.

Kolm Sibulat koosneb kolmest saalist ja mahutab kenasti 60–70 inimest. Firmadele sobivam ja privaatsem on näiteks maja ülemine saal, kus on hubaseks ürituseks ruumi kuni 24 inimesele.

Suurematele seltskondale on peakokad kokku pannud erinevad komplektmenüüd ning soovi korral saab tellida veini- või mõne muu sobiva joogikoolituse.

Hõrgud maitseelamused ainulaadse korstna all Kadriorus

Mantel ja Korsten on Mooni ning Kolme Sibula kokkade kolmas ja kõige uuem restoran, mis paikneb Kadriorus. Restoran sai oma nime kauni mantelkorstna järgi, mis asub interjööris kesksel kohal ning on ainus säilinud selline korsten Kadriorus.

Mantel ja Korsten on keskendunud Vahemere köögile, hõlmates nii Euroopa, Aasia kui ka Aafrika mõjutusi. Restoranis saab nautida autorikööki ning menüü võib üllatada nii mõõkkala kui ka makrelliga. Peakokkade eriliseks tõmbenumbriks on liha-picanha, mida valmistatakse Green Eggi grillil süte peal 350 kraadi juures.

Korsten ongi restorani väiksem ruum, mis on sobivaim 8–10-pealisele seltskonnale. Samuti on seinaga eraldatav ruum, kuhu on võimalik mahutada 12 inimest ühe pika laua taha.

Suuremate seltskondade soove silmas pidades on peakokad kokku pannud erinevad komplektmenüüd ning üritusele saab põnevust ja vürtsi lisada näiteks veini- või mõne muu sobiva joogikoolitusega.

Jaga
Kommentaarid