31. märtsil alustas Soome lennukompanii kolm korda nädalas toimuvate otselendudega Helsingist Los Angelesse, mis täiendavad juba eksisteerivat San Francisco liini nii, et Helsingist lennatakse alates maist California osariiki igal nädalapäeval. Los Angelese marsruudil on kasutusel uus Airbus 350 lennuk, mille tippkiiruseks 900 kilomeetrit tunnis. Los Angelest teenindas Finnair ka aastatel 1981–1991, toona oli kasutusel kolmemootoriline DC-10.

Boikott Brunei sultani luksus­hotelliärile

Tillukest Brunei sultaniriiki valitseva Hassanal Bolkiahi vaga plaan hakata sel kolmapäeval jõustuva uue karistuskoodeksi alusel kividega surnuksloopimise teel karistama abieluvälistesse suhetesse sattunuid, prohvet Muhamedi solvajaid ja geisid on põhjustanud maailmas ägedat pahameelt. Niihästi Elton John kui George Clooney on kutsunud boikoteerima päratult jõuka (enam kui 20 miljardi dollarilise varandusega) sultani hotelliärisid, mille hulka kuuluvad The Dorchester, 45 Park Lane ja Coworth Park Suurbritannias, The Beverly Hills Hotel ja Hotel Bel-Air Los Angeleses, Le Meurice ja Hôtel Plaza Athénée Pariisis ning Hotel Eden ja Hotel Principe Itaalias.

Mure Air India toidu pärast

Air India pakib oma pikamaalendudele kogu toidupoolise kaasa Mumbaist või Delhist ning pikamaalendude puhul pole tagasireisiks mõeldud proviant küsitava kasuteguriga külmkappide tõttu enam esimeses värskus­astmes, väidavad „head soovivad“ (kuid targu anonüümseks jäävad) pardapersonali liikmed. Lisaks paljudele lennutundidele on Air India kokakunst kogunud kahtlast kuulsust retseptiväliste lisandite tõttu: kaks reisijat on oma toidust leidnud prussaka, üks aga koguni sisaliku.

Reisidiilid

LATAM VÕI ROYAL AIR MAROC: edasi-tagasi otselennud Milanost São Paulosse mais ning septembrist novembrini või edasi-tagasi lennud Genfist samasse sihtkohta mais ja juunis Casablanca kaudu alates 398 €. travelgenio.com

UNITED: edasi-tagasi lennud Berliinist Arubale alates 299 € maist detsembrini. kayak.de