Just kontrollisin, kas Galojanilt on juba ära võetud minu hangitud tasuta Kesknädala tellimus, ning jah, juba on läinud. Väga tahaks talt selle veel kord ära võtta. Aga teie küsimus meenutas mulle, miks ma ajakirjandust ei salli. Kuna te olete mu tuju ära rikkunud, lähen ja teen oma igapäevase tiiru ümber Club Veenuse mõned tunnid tavapärasest varem.

Kristen Michal, justiitsminister

Kas Galojan sellest kirjutas, kuidas 2007. aasta valimiste ajal Reformierakond tema valimiskampaaniat rahastas, kuigi me ametlikult seda ei teinud?

See nagu kogemata juhtus, me kumbki ei planeerinud seda tegelikult. Meil oli tollal sularaha nii palju käes, et see ei mahtunud enam kontorisse ära. Külalisi ei saanud uksest sisse lastagi, sularahakotid ulatusid sekretäri lauani ja töötajate lapsed mängisid rahapakkidega jalgpalli. See raha tuli lihtsalt kuhugi ära pista, ostsime siis Galojanile natuke telereklaami, kus ta vibu laseb.

Ah et sellest pole raamatus midagi? Oi. Siis unustage kõik ära, mis ma teile rääkisin. Ma loen nüüd kümneni. Kui ma olen kümneni lugenud, unustate te kõik ära, mis ma just ütlesin. 1.2.3.4.5.6.7.8.9.10. Te ei mäleta eelnevast enam midagi!

Jaan Toots, ärimees

Anna-Maria Galojan, kas tema oli see kontorikaunistus, kes mulle kunagi kohvi serveeris? Mäletan jah. Raamatut pole lugenud, ma olen rohkem filmide inimene. Pealegi olen ma rohkem brünettide peal.

Kristiina Ojuland, Europarlamendi saadik

Issand, kas muust pole rääkida kui sellest õudsest Galojanist? Ja kas teie saatsite selle raamatu mulle postiga koju? See seisab nüüd kapi peal, ma ei julge seda lahtigi teha.

Mida seal meie veiniõhtutest kirjutatakse? Kas see on ära märgitud, et ma Keit Pentust ühel õhtul natuke kerglases meeleolus Väikeseks Myks nimetasin? Aga see lugu on olemas, kuidas ma ühel õhtul päris lõbusas meeleolus Ansipile armastust avaldasin?

Issand, mida kõike ma sellele Galojanile rääkinud olen! Kägu on tark mees, tema hoiatas, et Galojan toob vaid halba. Meikar võtku seda Galojani!

Indrek Tarand, Europarlamendi saadik

Läksin juba tund aega enne poe avamist järjekorda, et Galojani raamat kiirelt kätte saada. Praeguseks olen ma selle juba põhjalikult läbi töötanud ja tähtsamad kohad uuesti üle lugenud, et raamatuservale märkuseid teha.

Nagu arvata oligi, paljastas raamat selgelt Reformierakonna korruptsiooni ja nõmeduse. Saatsin Galojanile lillebuketi, et kaaskannatajat raskel ajal toetada.

Peeter Võsa, riigikogu liige

Mina kui vana krimiajakirjanik tahtsin teada, kas need riided, mida Galojan kohtuistungitel kandis, olid antud kohtuasjas samaaegselt ka asitõendid või oli ta suutnud vahepeal oma garderoobi värskendada?

Sellele küsimusele ma kahjuks vastust ei saanud, küll aga selgus, et president puges kohtukutse vältimiseks Kadrioru jääkeldrisse ja ei tulnud sealt välja enne, kui Vahipataljoni ajateenijad olid kohtukutset kandva postiljoni täägirünnakuga tagasi tõrjunud. Igatahes väärt lugemine, soovitan kõigile.