Vladimir Jakunin,
Venemaa raudteejuht
“Ma sain aru, et raha ma annetada ei saa, sellest tulevat mingi jama... Aitasin siis muuga. Saatsin Keskerakonnale liipreid, rööpaid, kolm vedurit ja vaguneid. Ja Savisaarele eraldi veel kolm kena vagunisaatjat. Kui soovite, võite seda kõike ka kiriku ehitamiseks kasutada.”

Kadri Simson,
uusvaene
“Kogu oma raha olen ma juba erakonnale annetanud, lisasin nüüd veel kotitäie mulle väikseks jäänud seelikuid-kleite, fööni, ­milleta peaksin küll läbi saama, ja poole oma kosmeetikast väärtusega umbes 400 eurot. Aidaku see meid valimistel!”


Sotsid

Liina Vahter,
poliitbroiler
“Mina annetasin kümme tasuta juukselõikust Fahle ilusalongis. Ma nimeliselt ei ütle, aga mõned sotsid käivad ringi selliste soengutega, nagu oleks Karl Marx surnust üles tõusnud. Piinlik on samas erakonnas kandideerida!”

Bill Gates,
Microsofti boss
“Mulle meeldib väga see sotside “Restart”-kampaania. Ka minu tooted vajavad ju õige sageli restarti... Ma saatsin sotsidele 50 000 koopiat Windows 93 ja 100 000 koopiat Windows 95. Mis nad seal laos niisama seisavad. Ja kui käima ei lähe, poisid – tehke arvutile restart! Uus algus aitab!”

Mari Tamm,
koerakasvataja
“Mina annetasin sotsidele kolm puudlit. Isased, tõutunnistusega, koertekoolist läbi käinud. Nimeks Andrus, Edgar ja Mart. Et kui tuleb jälle koalitsioon Reformi, Keski või IRLiga, siis oleks vastav puudel kohe võtta.”


IRL

Heigo Jõhker,
ehitaja
“Mina annetasin teile oma ema Maali. Äkitsi saate ta kuidagi oma emapalga peale võtta? Muidu küsib mult siin iga päev süüa, ise on aga töötu. Saadan ta hea meelega teile, et saaks jalust ära. Ja kui juba jutuks tuli, äkki võtate vanaema ka? Äkki on teil ka vanaema palk või midagi?”


Reformierakond

Neeme Järvi,
dirigent
“Annetasin 1000 üleskeeratavat Hiina mängujänest, mida saab valimisüritustel kultuuriinimestele jagada.”

Toomas Luman,
ärimees
“Mina annetasin 300 Ida-Virumaa töötut. Küllap reformikad nende häältele rakendust leiavad!”


Rohelised

Tudehard Maru,
pensionär Läänemaalt
“Annetasin 150 000 megavatti tühja tuult alternatiivenergiaks.”


Rahvaliit

Toomas Annus
“Annetasin Merko poolt vahetatud maadest krundi suurusega 2 x 3 m, et Rahvaliit saaks end pärast valimisi vähemalt soliidselt maha matta.”