Haledalt petta sai ka Tallinna linnale kuuluvas Tallinna Arengu- ja Koolituskeskuse sihtasutuses töötav endine ajakirjanik Abdul Turay. Suurbritanniast pärit Turay tegi päev riigikogu valimisi Facebookis kirgliku postituse, milles kutsus kõiki Eesti kodanikke üles Keskerakonda valima. Turay väitis, et Keskerakond ja Jüri Ratas on ainukesed, kes ka tegelikult EKREle vastu seisavad.

"Kuna ma ise kandidaat ei ole, pole ma siin ka kellegiga tüli norimas. Kuid olen aastaid pooldanud Keskerakonda kui ainukest tugevat parteid, kes on vastuseisjaks EKRE’le," kinnitas Turay. "Ka Reformierakonnast ei ole EKRE’le tugevat vastast. Pidagem meeles, et Kaja Kallas ei suutnud otsustada, kas teha EKREga koostööd või mitte. Jüri Ratas, aga teiselt poolt, on järejekindalt väitnud, et tema EKRE’ga pistmist ei tee!"

Turay väitis, et Keskerakond ei teeks mitte kunagi EKREga koostööd, sest see võõrandaks Keskerakonna venekeelset toetajaskonda.

"Sotsiaaldemokraadid on liiga nõrgad, mistõttu ma ka sellest parteist lahkusin. Isamaal ja Eesti-200’l puudub piisav valijaskond. Sellest tulenevalt on Keskerakond ainus piisavalt tugev partei võitlemaks ekstremismi vastu Eestis! Kui oled juba hääletanud, kuid mõtled ringi, siis pühapäeval on veel võimalus oma häält muuta."

Samuti leidis Turay, et hoopis Kaja Kallas on see, kes võib võimu nimel EKREga kokkuleppele minna.