VALLAVANEMA VASTUTUS Saaremaa vallavanem võttis poliitilise vastutuse koroonakriisi eest ning astus ametist tagasi. Mehetegu ajal, kui Saaremaa võrkpalliklubi endiselt püüab teha nägu, et neile on kriitikaga ülekohtuselt liiga tehtud.

KANA ON UUS KOER Lisaks küpsetamisele ja potipõllundusele on kriisi ajal populaarseks muutunud ka kanapidamine (kuigi sageli tassivad algajad kanaentusiastid munejate pähe koju aiatäie kukkesid). Kutsume siiski üles linnukesi mitte sooliselt diskrimineerima ja sügisel oma uutele lemmikutele ka sooje majakesi ehitama!

HALLOO, RALLIMEHED! Tulge oma mullist välja! Inimesed püüavad haigusest pääseda ja eluga hakkama saada, aga teie tahate riigilt miljonit, et see metsa vahel tuulde lasta. Põristage oma raha eest!

OMNIVA Vabandusi ja põhjendusi on palju, aga ega see teenust paremaks tee.

Nädala sõna: lohutusleib

Kui ajad keerulised, hakkavad inimesed ise leiba küpsetama. Ja koguni nii innukalt, et poest saab pärm otsa, ja mõnel pool ka jahu. Ja ei küpsetata mitte ainult harilikku leiba, vaid ikka banaanileiba ja hapusaia ka!

Vaata ka koroonaleib, viirusedieet, lohutusnaine, loputuskast, talongikaup, lahutusadvokaat, leivapood, baguette, Ilona Leib, pätsid, halastusseks, kannikas, tainapea, mõhe, Hans ja Grete, orikas, seakeeks, saib, vormileib, karask, sepik, Verni Leivak, Ain Seppik.