HEADE TEGUDE LINN Tartus märkas hea inimene laupäeval tänaval liikunud lühikestes pükstes kuueaastast tüdrukut, kes küsimise peale vastas, et ta läheb lasteaeda. Hea inimene võttis lapse oma hoolde sooja kohvikusse, kuniks politsei last otsima hakanud ema ja leidjad kokku viis! Küll on tore, et kõik hästi lõppes!

POLIITILISED AUHINNAGALAD Tundub, et niisama mämmutav tänamine aasta auhindade show’del on nüüd mõneks ajaks moest väljas ja poliitilised sõnavõtud on viidud taas suurtele lavadele.

USTIMENKO HULLAB Miks sarimõrvar Juri Ustimenkot juba teistest inimestest sedavõrd ei eraldata, et enam kedagi tappa ei saaks? See pakub talle ju lihtsalt rõõmu, muudab eluaegse vangi rutiini seiklusrikkamaks ja lõbusamaks.

REPINSKI No selle isiku maandumine siin rubriigis ei vaja küll mingit selgitust.

Öko-keto

Mõnede ennustuste kohaselt on 2019. aasta kõige suurem trend toitumise maailmas öko-ketodieet. See on vegan-versioon ketogeensest dieedist ehk toitumisest, kus tarbitakse väga vähe süsivesikuid ja väga palju rasvu.

Vaata ka ketoos, ketsid, „Botased kuluvad“, getodieet, ökokatastroof, ananassilehtedest nahk, veganrõivad, Ökosahver, Elvis Presley „In the Ghetto“, ketas, ketamiin, dieedihoroskoop, Atkinsi dieet, paleotoitumine, diabeet, ökošmöko, KETA-klubi, steatopüügia ehk rasvtuharalisus, Willendorfi Venus, BBW, Urmas sõõrumaa, Venus Club, lihaturg, geko, paast, Jordan Peterson, täisvegan.