Kiiselile oli viimasel ajal üha mõjukamaks muutunud organisatsiooni juhiks saamine üllatus, nagu oli tegelikult üllatus ka see, et IT-ärimees Heiti Kender jäi praamist maha ega saanud juhatusse kandideerida.

Õigusalase haridusega, kuid IT-valdkonnas end ise täiendanud Kiiseli sõnul on see müüt, et internetivaldkond on patsiga poiste pärusmaa. “Kui minna näiteks Tartu ülikooli matemaatika-informaatika teaduskonda, siis on näha, et neiud moodustavad vähemalt poole ja nad on kenad pealekauba!” ütleb ta.

Kiiselil on kindel plaan, kuidas juhtida 100-liikmelist organisatsiooni, mis üha sagedamini võtab osa ministeeriumide nõupidamistest. “Minu prioriteedid on võrguneutraalsus ELis (ehk võrdne ligipääs internetile ja sisule – toim.), domeeniseaduse loomine, autoriõigused, näiteks amatöörfotograafide õigused, andmekaitse ELis ja Rahvusvahelise Telekommunikatsiooni Liidu (ITU) tegevuse peatamine interneti juurõiguste kaaperdamisel,” ütleb loetleb ta.

Neiu on tõestanud, et suudab korraga efektiivselt tegutseda mitmel rindel. “Tartu ülikoolis kahe eriala õppimise kõrvalt käisin veel kolmel päeval nädalas Tallinnas õigusbüroos praktikal ja samal ajal olen kaasa löönud mõnes huvitavas projektis,” toob ta näite.

Kiisel on olnud aktiivne ka Reformierakonna Tartu noortekogus ja juhtinud Rait Maruste riigikogu kampaaniat, kuid peatas kuuluvuse erakonnas MTÜ juhtimise ajaks, sest organisatsioon peab olema apoliitiline.

EIKi viimane saavutus on rahvusvahelise internetikasutajate organisatsiooni ISOC Eesti esinduseks saamine.