MILLINE LOOGIKA, MEES! Valdo Randpere ütles Kuku raadios, et teda üldse ei üllata, et rootslased on eestlaste peale maruvalvsad (ja luuravad natuke). Randpere oli Eesti künismist jahmatuses: “Rootsi luureagentuuri juht on ju Eesti ajakirjanduse vana tuttav ja hea sõber Dag Hartielius, tantsis siin “Tantsud tähtedega” saates ja sai kõigile armsaks mõmmikuks, te ei arva ometi, et ta teeks midagi Eestile kahjulikku?”

VAATA KÖÖKI, ILONA TEEB SÖÖKI Vene telekanali REN TV saates “Zvanõi užin” (Eestis “Õhtusöök viiele”) kokkab sel nädalal vene selgeltnägijate saate staar Ilona Kaldre. Eestlanna vaaritab Vene televaatajatele roogi, mis on seotud eesti köögiga. Reedel selgub, kuidas Eesti toit külalistele mekib.

NOORTE KOMBED Kui tšikid kohvilauda kogunevad, kibeleb igaüks mõistagi oma telefoni näppima. Moodne reegel on, et võid näppida küll, tingimusel et vähemalt kolm inimest ei näpi ja hoiavad vestlust üleval.

OTSITAKSE MARKSISTE Eesti Marksistlik Liikumine, mis propageerib revolutsioonilist sotsialismi, kutsub enda ridadesse uusi liikmeid! Blogi agitatsioon.wordpress.com teeb tõlkelugudega laiast maailmast vasakpoolset selgitustööd.